首页 课件 论文 试卷 教案 范文 作文 试题 动画 地图  
 
首页 语文试卷 数学试卷 英语试卷 化学试卷 物理试卷 生物试卷 历史试卷 政治试卷 地理试卷 中考高考 计算机试题 会计试题 医学试题 中考试题
您当前的位置:课件之家 -> 中考高考 -> 中考试题 -> 考试内容

江西省南昌市2008年初中毕业暨中等学校招生考试

作者:佚名  来源:转载  发布时间:2008-5-21 16:21:35  发布人:942479322

江西省南昌市2008年初中毕业暨中等学校招生考试
英语试卷

说明:
1.本卷分为试题卷和答题卷.答案请写在答题卷上,不要在试题卷上作答,否则不给分。
2.本卷共有6大题、81小题,全卷满分120分,考试时间为120分钟。

一、听力测试(25分)
A)听下面10段对话,每段对话后有一小题。听完每段对话后,你都有10秒种的时间回答有关小题和阅读下一小题。每段对话读两遍。(每小题1分)
1.What does Bill do now?
A.A teacher. B.A student. C.A journalist.
2.Where did the conversation most probably take place?
A.On a bus . B.In a library. C.In a dining room.
3.What day is it today?
A.Tuesday. B.Wednesday. C.Thursday.
4.What’s David’s hobby?
A.Sports . B.Music. C.None.
5.How long did the meeting last?
A.One hour. B.Two hours. C.Three hours.
6.What color is Jill’s car?
A.Black. B.Light blue. C.Dark blue.
7.What time will they probably finish their job?
A.At 4:30. B.At 5:30. C.At 6:30.
8.What’s the weather like now?
A.Cold. B.Cloudy. C.Rainy.
9.How many books can Angela borrow at most today?
A.Two. B.Three. C.Four.
10.What does Alice mean?
A.David shouldn’t have missed the match.
B.The match was too boring.
C.She was a little late for the match ,too.
B)听下面三段对话,听完第一段对话后回答11—13小题;听完第二段对话后回答第14—16小题;听完第三段对话后回答第17—20小题。听每段对话前你都有40秒钟的时间阅读各小题。每段对话读两遍。(每小题1分)
Dialogue 1
11.Why doesn’t the man buy the tickets this evening?
A.Because there are no tickets left.
B.Because it is too late to set off.
C.Because the weather is too bad.
12.Which train will the man take?
A.The 8:20 train. B.The 9:15 train. C.The 12:30 train.
13.How much does the man pay for the tickets in all?
A.70 dollars. B.60 dollars. C.50 dollars.
Dialogue 2
14.When is their mother’s birthday?
A.May 10. B.May 11. C.May 12.
15.What will they buy as a present for their mother?
A.A pair of shoes. B.A handbag . C.A cake.
16.Where will Sam wait for Mary after class?
A.At the school gate. B.In the classroom. C.On the playground.
Dialogue 3
17.Why did Hans go to England?
A.For studying. B.For traveling. C.For visiting.
18.Where did Hans mainly stay in England?
A.In London B.In Manchester C.In Liverpool
19.How long has Hans stayed in England?
A.2 weeks . B.4 weeks. C.6 weeks.
20.What was the weather like in England when Hans was there?
A.Hot . B.Cool. C.Foggy.
C)听下面一段短文,然后根据短文内容回答第21—25小题,听短文前你有50秒钟的时间阅读各小题。短文读两遍。(每小题1分)
21.What kind of people do guide dogs help?
A.Doctors . B.Soldiers. C.The blind.
22.Whose pet dog was it?
A.The doctor’s. B.The soldier’s. C.Dorothy’s.
23.What kind of dogs are the best ones for the job?
A.Strong. B.Bright. C.Old enough.
24.When did Germany start a program to teach dogs to be guides?
A.After Dorothy went to Germany.
B.After Dorothy wrote about it for a magazine.
C.After the doctor taught a dog to guide a person.
25.How long does it take to train a little dog to be a guide?
A.Over 2 years . B.14 months . C.4 weeks.
二、单项填空(15分)
从A、B、C、D四个选项中选出可以填入空白处的最佳答案。(每小题1分)
26.This is song I’ve told you about. Isn’t it beautiful one?
A.the /the B.a/a C.the /a D.a /the
27.—I haven’t seen Jack for three days .Is he ill ?
— . His mother told me that he was in hospital.
A.I am afraid so B.I hope not C.I don’t expect D.I am afraid not

28.—A latest English newspaper ,please!
—Only one copy left .Would you like to have ,sir?
A.it B.one C.this D.that
29.—I called you yesterday evening ,but there was no answer.
—Oh ,I am sorry I dinner at my friend’s home.
A.have B.had C.was having D.have had
30.—I was told to be here before eight .
—Oh ,you . I’m sorry for not telling you that we have changed the plan.
A.must B.can’t C.may D.needn’t
31.—Jimmy is leaving for a holiday.
—Really? Where he ?
A.has / gone B.will /go C.did /go D.does/go
32.—Shall we go on working?
—Yes , I prefer to have a rest .
A.when B.if C.because D.though
33.—What delicious cakes!
—They would taste with butter.
A.good B.better C.bad D.worse
34.—You look so happy!
—Jack says I am pretty. has ever told me that before.
A.Somebody B.Anybody C.Everybody D.Nobody
35.—Shopping with me?
—Sorry. I have a lot of clothes .
A.to wash B.washed C.wash D.to be washed
36.Mm, the tea smells nice .Where is it ?
A.built B.tried C.done D.produced
37.I like this silk dress ,and it so soft and comfortable.
A.is feeling B.feels C.has felt D.is felt
38.Would you please drive faster? My flight is .
A.taking off B.getting off C.turning off D.putting off
39.—Are you sure you have to ?It’s been very late.
—I don’t know I can do it if not now.
A.where B.why C.when D.how
40.—It’s a long story ,but you can hardly find new words in it .
—Good! it will be too hard for children.
A.So B.And C.But D.Or
三、完形填空(15分)
先阅读短文,掌握其大意。然后从各小题所给的A、B、C、D四个选项中选出可以填入相应空白处的最佳答案。(每小题1分)
I stood in the doorway ,watching my older brother carefully putting clothes into his bag .I coughed uneasily. Finally 41 that I was there ,Rocky turned toward me with a sad smile.
“I’m 42 tomorrow ,” he said.
“I know.” My 43 was almost a whisper(低声).I was 44 at myself for being so weak ,but I wasn’t about to cry .
“My 45 is early ,so there is still 46 time to come to the airport,” he said .Seeing the 47 look on my face ,he quickly added, “I promise(答应) I won’t leave without saying goodbye.”
I tried to say 48 ,but didn’t . It’s always 49 to keep quiet if you’re about to cry . “You promised you wouldn’t cry ,” he said to me ,thinking that I was close to 50 .
I remember the day he taught me how to ride a bike . 51 I thought he was always right behind me ,holding the seat to keep me from 52 .I was happy with this ,but he knew he couldn’t hold me up all my life .He told me that one day he would have to let go.
His coughing stopped my thinking .What was left to say ?How could I say 53 to the person who taught me everything?
The next morning I 54 ,looked at my alarm clock ,and realized he had left 55 ago .We never even said goodbye.
Goodbye , Rocky! Although he may have been many miles away ,I knew he heard me ,even if it was only an answer in his heart.
41.A.forgetting B.realizing C.watching D.learning
42.A.arriving B.living C.coming D.leaving
43.A.voice B.sound C.noise D.word
44.A.glad B.moved C.angry D.pleased
45.A.ship B.flight C.train D.bus
46.A.enough B.little C.no D.busy
47.A.surprised B. excited C.sad D.happy
48.A.anything B.everything C.something D.nothing
49.A.stranger B.better C.worse D.easier
50.A.tears B.smiles C.words D.sadness
51.A.At last B.From now on C.At first D.So far
52.A.riding B.running C.walking D.falling
53.A.goodbye B.hello C.yes D.sorry
54.A.gave up B.stood up C.looked up D.woke up
55.A.minutes B.hours C.days D.weeks
四、阅读理解(40分)
A)阅读下列短文,根据短文内容从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳答案。(每小题2分)
A
Killer bees started in Brazil in 1957. A scientist in Sao Paulo wanted bees to make more honey(蜂蜜). So he put forty-six African bees with some Brazilian bees .The bees bred(繁殖)and made a new kind of bees .But the new bees were a mistake .They didn’t want to make more honey .They wanted to attack .Then ,by accident ,twenty—six African bees escaped and bred with the Brazilian bees outside.
Scientists could not control(控制) the problem. The bees increased fast .They went from Brazil to Venezuela . Then they went to Central America. Now they are in North America. They travel about 390 miles a year. Each group of bees grows four times a year .This means one million new groups every five years.
Why are people afraid of killer bees ?People are afraid for two reasons .First ,the bees sting(叮)many more times than usual bees .Killer bees can sting sixty times a minute non-stop for two hours. Second ,killer bees attack in groups. Four hundred bee stings can kill a person.
Already several hundred people are dead. Now killer bees are in Texas .In a few years they will reach all over the United States .People can do nothing but wait.
56.After the African bees lived together with the Brazilian bees ,they .
A.made more honey B.made a new kind of bees
C.made a mistake D.wanted to attack
57.Why are people afraid of killer bees?
A.They increase fast . B.Several hundred people are dead.
C.They sting more and attack in groups. D.They’re big and strong.
58.Where have killer bees reached now?
A.North America. B.Brazil. C.Venezuela. D.All over the US
59.The best title of the passage is .
A.How to make more honey B.Killer bees
C.A foolish scientist D.How to feed killer bees
B
Some people say , “Extreme(极限的)sports are so dangerous .Why would anyone want to do them?” But the danger is what makes them so exciting.Keep reading to find out about the most popular ones.
Bungee jumping: People on some South Pacific islands have been bungee jumping for hundreds of years . In 1979 ,some people bungee jumped off a bridge in England and made the sport popular around the world .Bungee jumping came to China in 1996.
Skateboarding: At first ,this sport was called “sidewalk surfing” .Skateboarders often jump high into the air ,go down steps or slide(滑行)down rails on their boards . They wear baggy trousers so they can move more freely.
Skydiving: This is probably the scariest(最惊险的)extreme sport. Skydivers jump out of airplanes about four kilometers up in the sky. They usually free-fall for a while and then open a parachute to slow down for a safe landing.
Snowboarding: This became a winter Olympic sport in 1998.People tied their feet to the board with special shoes .They don’t use any ski sticks .Then, they ride down hills ,jump high and do tricks.
60.What made bungee jumping popular all over the world?
A.A history of hundreds of years. B.Jumping over a river in England.
C.Coming to China in 1996. D.Jumping off a bridge in Britain.
61.In which sports do people jump from a plane or from a high place?
A.Bungee jumping and skydiving. B.Skydiving and skateboarding.
C.Bungee jumping and skateboarding. D.Snowboarding and skateboarding.
62.Why do some people like to do the extreme sports ?
A.It’s exciting and safe. B.It’s dangerous but exciting.
C.It’s scary but safe. D.It’s easy to learn.
C
Most children with healthy appetites(食欲)are ready to eat almost anything that is offered to them .A child often likes food unless it is badly cooked .The way a meal is cooked and served is most important and an attractively served meal will often improve a child’s appetite . Never ask a child whether he likes or dislikes a food and never discuss likes and dislikes in front of him or allow anybody else to do so .If the father says that he hates fat meat or the mother refuses some vegetables in the child’s hearing, he may copy this action Parents should agree to the fact that he likes everything and he probably will .Nothing healthy should be go out of from the meal because of a supposed dislike .At meal times it is a good idea to give a child a small part and let him come back for a second helping rather than give him as much as he may eat all at once .Do not talk too much to the child during meal times ,but let him get on with his food ;and do not allow him to leave the table at once after a meal ,or he will soon learn to eat his food hurriedly so he can hurry back to the toys in his room .On no condition(任何情况下都不)must a child be coaxed(哄骗)or made to eat .
63.A child with a healthy appetite will eat if it is not badly cooked.
A.only a little of the food B.all the food
C.some of the food D.almost all the food
64. can make a child like eating more.
A.Offering as much as possible
B.Playing with toys
C.The way a meal is well cooked and served
D.The way parents eat
65.Which of the following is a good action before a child during meal times?
A.To discuss the food a parent dislikes.
B.To ask a child what food he likes or dislikes.
C.Never to discuss likes or dislikes of food.
D.To talk a lot to the child.
66.If a child is allowed to leave the table at once after a meal ,he will .
A.eat more B.stop eating C.dislike the meal D.learn to eat hurriedly
D
A Japanese toy maker says that they’ve developed a gadget(小器具)that translates dog barks (吠)into human languages and plan to begin selling the gadgets—under the name of Bowlingual—in the US pet stores and present shops this summer.
People laughed when the Japanese toy maker Takara company made the world’s first dog-human translation machine last year .But about 300,000 of them have been sold since it was on sale in Japan last year .Far bigger sales will be expected once an English language translation machine for dogs comes to America in August .The United States is home to about 67 million dogs ,more than six times the number in Japan.
“We know that the Americans love their dogs so much ,so we don’t think they’ll mind spending $ 120 on this gadget”, the Takara marketing manager said before the journalists at a meeting in Atlanta. Bowlingual ,one of US Time magazine’s coolest inventions of 2002, has two parts .A microphone is tied to the dog’s collar(项圈)and sends out sound information to the gadget held by the owner .Then the translation is done in the gadget by a database (数据库)with every kind of barks .Those barks show six feelings—happiness, sadness ,disappointment ,anger ,
declaration and desire .Each of the feelings is then translated into words like “Let’s play.” “Look at me !” or “Spend more time with me.”
Takara says it has spent millions of dollars developing the gadget .One thing that seems certain is that the markets for animal translation machines will probably be a dog’s world since Takara has no plans to develop such a gadget for cats . “They are too unpredictable (反复无常) ,”the marketing manager said.
67.The first three paragraphs of the passage mainly tell us that Bowlingual .
A.was invented in Japan B.has developed quickly
C.will be sold in America D.sells well for its price
68.The underlined word “they” in the last sentence refers to .
A.markets B.dogs C.plans D.cats
69.When was this passage most probably written?
A.In the winter of 2002. B.In the spring of 2003.
C.In the summer of 2002. D.In the autumn of 2003.
70.From the passage ,we can see that Takara is the sale of its new gadget in the US.
A.proud of B.pleased with C.confident of D.worried about
B)阅读下面短文,然后根据短文内容回答问题。(每小题2分)
Jan Mela isn’t like most kids .Two years ago , he lost an arm and a leg .But that didn’t stop him .
On Saturday ,the 15—year-old boy from Poland(波兰)walked to the North Pole(北极)without any help.
“If I can do it ,other people can do great things ,too ,” Mela said before he went.
Polish newspapers said Mela is the youngest person and the first handicapped(残疾的)person to walk to the North Pole.
How did Mela lose an arm and a leg ? He had an electrical(电的)accident .Now , he walks with the help of a 62,000-yuan man-made leg.
After the accident , Mela felt sad for himself . But he didn’t lose hope .One day ,he met Marek Kaminski ,a Polish explorer . Eight years ago ,Kaminski went to the North Pole and the South Pole in the same year .Mela wanted to see the North Pole ,too . So Mela asked Kaminski if they could go together next time .Kaminski said yes!
It took Mela 21 days to get to the North Pole .The last three or four days were really hard because of bad weather .But Mela kept going .
“I didn’t think we would make it ,” he said , “Then ,things got better.”
71.What happened to Mela two years ago?
72.Why did Polish newspapers report the travel to the North Pole?
73.How does Mela walk after the accident?
74.Where did Kaminski go eight years ago?
75.Why did Mela make the travel?
五、补全对话(10分)
阅读下面的对话,根据对话内容补上所缺的句子,使对话意思完整。(每空一句,每句2分)
A:Hi ,Bill ! You’re reading the novel again.
B:Yes ,Tom, I’ll never be tired of it .
A:76. ?
B:Three times .Every time I read it ,I can always learn something new.
A:Really ? 77. ?
B:Charles Dickens .I think he is a great English writer .What about you ?
A:78. .He is also my favorite foreign writer .Please let me have a look at it .
B:OK, here you are !…What do you think of this novel?
A:79. .I haven’t seen such a novel for long .Where did you buy it ?
B:In the Rose Bookshop.
A:I don’t know where it is . 80. ?
B:No .Only 10 minutes’ walk from here ,next to the People’s Cinema.
A:Oh ,I see .I’m going there to get one , too .Thank you!
B:You’re welcome!
六、书面表达(15分)
今天你到广州的一家超市购物,遇见一群英国游客,在交谈中他们谈到明天想去广州动物园参观,向你打听该园的门票价格和开放时间。请你根据下面表格中的内容向他们作个介绍,并顺便提醒他们一些你认为参观时应注意的事项。(词数:不少于80个。给出的首句不计入总词数)


票  价
 开  放  时  间
 
成  人
 80元/人
 星期一—星期五

上午:9:00—下午4:00
 
1.20米以上儿童
 40元/人
 星期六—星期天

上午:8:00—下午5:30
 
1.20米以下儿童
 免  费
 

(注:成人 adult )
Guangzhou Zoo is the largest one in our city._______________________________________

_____________________________________________________________________________________

_____________________________________________________________________________________


江西省南昌市2004年初中毕业暨中等学校招生考试
英语试卷参考答案及评分标准

一、听力测试(共25小题,每小题1分)
A) 1.B 2.C 3.A 4.B 5.A 6.B 7.C 8.A 9.A 10.B
B) 11.A 12.B 13.C 14.C 15.B 16.C 17.A 18.A 19.C 20.B
C) 21.C 22.A 23.B 24.C 25.A
二、单项填空(共15小题,每小题1分)
26.C 27.A 28.A 29.C 30.D 31.B 32.D 33.B 34.D 35.A 36.D 37.B 38.A
39.C 40.D
三、完形填空(共15小题,每小题1分)
41.B 42.D 43.A 44.C 45.B 46.A 47.C 48.C 49.B 50.A 51.C 52.D 53.A
54.D 55.B
四、阅读理解(共20小题,每小题2分)
A) 56.B 57.C 58.A 59.B 60.D 61.A 62.B 63.D 64.C 65.C 66.D 67.C
68.D 69.B 70.C
B)71.He had an arm and a leg lost in an accident.
72.Because it was made by the youngest person and the first handicapped person.
73.He walks with the help of a 62,000-yuan man-made leg.
74.He went to the North Pole and the South Pole.
75.Because he wanted to show that nothing is hard, if you put your heart into it.
五、补全对话(共5小题,每小题2分)
76.How many times have you read it
77.Who wrote it / Who is the writer
78.So do I / Me, too
79.It’s exciting / wonderful / great
80.Is it far from here
六、书面表达(15分)
Guangzhou Zoo is the largest one in our city. The ticket for an adult is 80 yuan. The children over 1.20 m in height can pay only half of it, and the ones under 1.20 m can enter the zoo for free. The zoo opens from 9:00 am to 4:00 pm on weekdays and from 8:00 am to 5:30 pm on weekends.
By the way, while visiting the zoo, you’d better not feed the animals with the food you take. And don’t get too close to or even touch the animals. That would be very dangerous . Please keep the zoo clean as well .
Wish you a good time !
评分标准
一)内容要点:
1.成人票价80元一张。
2.儿童票价:高于1.20米的40元一张;低于则免费。
3.周一至周五,上午9点至下午4点开放。
4.周六、周日,上午8点至下午5点半开放。
5.一些你认为参观时应注意的事项。
二)评分档次:
1.第一档(13—15分)
信息完整,表达流畅,无语言错误或基本无语言错误。
2.第二档(10—12分)
信息基本完整,表达较流畅,有少量错误,但不影响意思表达。
3.第三档(7—9分)
能传递部分信息,表达不够流畅,语言错误较多,但句子基本可读。
4.第四档(4—6分)
只能传递少量信息,表达不通顺,语言错误多,只有少量句子可读。
5.第五档(1—3分)
只能传递个别信息,表达不清楚,只有个别句子可读。

------------------------------------------------------------------------

江西省南昌市2004年初中毕业暨中等学校招生考试
英语听力材料

A)听下面10段地话,每段对话后有一小题。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间回答有关小题和阅读下一小题。每段对话读两遍。(每小题1分)

1.W:What’s your plan after your graduating, Bill?
M:Well, my parents want me to be a teacher, while I’d prefer to be a journalist.
2.W:Excuse me! Is this seat taken?
M:I’m afraid so. The boy has left some books here and gone to get his meal. You may take that
one. The girl has finished her lunch and left.
3.W:Why not go to visit the Science Museum today, James?
M:I’m afraid we can’t. It opens only from 2:00 to 5:00 on Wednesday afternoon.
W:You mean we have to wait until tomorrow?
M:I guess so!
4.W:Do you like playing golf or tennis, David?
M:Neither. I’d prefer to spend time listening to songs.
W:What kind of songs do you like best?
M:All of them. I really don’t have a favorite.
5.W:Did you have the meeting yesterday afternoon?
M:Oh, yes! I was almost asleep during that one-hour meeting.
W:An hour? But it seemed much longer, at least two hours, I thought.
M:That’s because it was too boring.
6.W:Is this car yours, Joe?
M:No, mine is black. Isn’t it Jill’s? Hers is blue.
W:Yes, but hers is light blue, while this one is dark.
M:Then it must be John’s, I think.
7.W:What’s the time by your watch?
M:It’s already 4:30. Do you think we can finish the job in an hour?
W:Certainly not. I’m afraid we need two hours at least.
M:Oh, Gosh!
8.W:It’s freezing, isn’t it?
M:Yes, very, though it’s sunny.
W:Shall we go out for a walk this afternoon?
M:We’d better stay at home. The weatherman says it’ll be cloudy soon and then rain.
9.W:May I borrow these three books, Mr. Black?
M:I’m afraid not, Angela. You borrowed two yesterday and, you know, each student can only
borrow four at most.
W:Oh, sorry! I forgot it.
10.W:Did you see the football match yesterday evening, David?
M:Oh, I missed it, Alice! By the time I turned on the TV, it had already finished.
W:Never mind. It’s just a waste of time.
B)听下面三段对话,听完第一段对话后回答第11—13小题;听完第二段对话后回答第14—16小题;听完第三段对话后回答第17—20小题。听每段对话前你都有40秒钟的时间阅读各小题。每段对话读两遍。(每小题1分)
Dialogue 1
W:Good morning! Can I help you, sir?
M:Yes, please! Could you tell me the time of the last train to Sydney this evening?
W:There’s one at 8:20. But I’m afraid you are a little late, all the tickets have been booked
already.
M:Then the time of the first one tomorrow morning?
W:The first train leaves at 9:15.
M:Can you tell me when it arrives so that I can ask my friend to come and meet us?
W:It arrives at 12:30 but may be a little late because of the bad weather.
M:OK! How much does a ticket cost?
W:20 dollars and half of it for a child below 12.
M:All right. I’d like 2 tickets and another one for a child at the age of 10. Here is the money.
W:Thank you!
Dialogue 2
W:What’s the date today, Sam?
M:May 10. Why, Mary?
W:No, it’s May 11, and tomorrow is mother’s birthday. Don’t you remember?
M:Oh, I nearly forgot it. So what shall we get her as a present? Do you have any good idea?
W:What about a pair of shoes?
M:Don’t you remember we sent her one several years ago?
W:Yes. Hmm… What about a new handbag then?
M:Not bad! Hers looks too old. So let’s go shopping together after class, shall we?
W:Sure! And don’t forget a delicious cake for the party as usual, too. When shall we meet
then?
M:I’ll wait for you at the school gate at 4:30 this afternoon.
W:Sorry! I am on duty today, and I have to clean the classroom. Would you please make it
half an hour later? You can do your homework first in your classroom.
M:Well, then come to the playground when you finish cleaning. I will play football there,
waiting for you.
W:All right! See you then!
Dialogue 3
W:Haven’t seen you for months, Hans!
M:Oh, Nancy! It’s you! Yes, I’ve just returned from England!
W:England? For what?
M:Learning English of course!
W:I thought you were there traveling or visiting your relatives. Where have you been there?
M:I mainly stayed in London learning, and traveled to many other cities such as Manchester,
Liverpool and so on.
W:How long have you been in England? For a month?
M:6 weeks in fact. I spent 4 weeks studying and 2 weeks traveling.
W:What was the weather like there? Was it hot like in Nanchang?
M:Not at all! It was cool there.
W:I hear it’s always foggy, isn’t it?
M:Oh, it used to be. When I was there, it was always sunny.
W:You must have taken many pictures there. Do show them to me next time.
M:No problem!
C)听下面一段短文,然后根据短文内容回答第21—25小题,听短文前你有50秒钟的时间读各小题。短文读两遍。(每小题1分)
Welcome to Guide Dogs Training Center, boys and girls! First let me tell you something about guide dogs.
In 1918 a doctor and his pet dog walked with a soldier who was blind. The doctor went in the hospital for a short time. When he came out, he saw his pet had guided the soldier on the other side of the hospital yard safely. So he taught a dog to guide a person and it worked out well. Germany helped start a program to teach dogs to be guides.
Dorothy, an American woman, went to Germany to find out about the guide dogs. When she came back to the United States, she wrote it for a magazine. Soon more people knew of the guide dogs.
The best dogs for the job are clever and fit. It takes more than two years to train a little dog to be a guide dog. When the dog is 14 months old, it learns many instructions. Then the owner and the dog meet, and they practice for four weeks.
Have I made myself clear? OK, let’s go on visiting.

[] [返回上一页] [打 印] [收 藏]
∷相关考试评论∷    (评论内容只代表网友观点,与本站立场无关!) [更多评论...]
  评论人:pfnvmpahsf   打分:85 分  发表时间:2010-11-19 17:15:23
· G4wkbC<ahref="http://imtaikrbuuxe.com/">imtaikrbuuxe</a>,[ur
考试搜索
 

   
栏目导航
|中考试题 |高考试题
热门考试
· 2008年天津市英语中考试卷
· 北京朝阳区2008英语中考试卷
· 2008年中考英语最后测验模拟试题
· 江西省南昌市2008年初中毕业暨中
· 2006年中考语文模拟试题83中考试
· 备考指南:2008年中考语文十大热
· 初三物理名师专题辅导:力(图)
· 2005年中考语文试题(1)中考试题
· 名师家教:初中英语十二种常见句
· 化学中考模拟试题(二)(1)中考试
· 2005中考英语试题(二)(1)中考
· 中考英语模拟试题中考试题
最新考试
· 北京朝阳区2008英语中考试卷
· 2008年中考英语最后测验模拟试题
· 江西省南昌市2008年初中毕业暨中
· 2008年天津市英语中考试卷
· 中考指导:文综复习注意政史结合
· 方法得当 轻松攻克历史
· 把握中考特点 科学复习政治
· 中考历史:打好基础 进入全面复
· 中考政治:如何走出开卷考试的误
· 新课改下历史中考复习有章法
· 化学实验室:初三化学早起步
· 初中物理学习方法:六大方面打造
相关考试
· [注意] 江西省临川区罗湖中学20
· 高考化学复习:例析无机综合推
· 消毒隔离无菌技术操作知识考试
· 无为榜首学校高三化学月考试卷
· 江西省2003年中考试卷
· 无机物的综合推断
· [图文] 可化为一元二次方程的分
· [图文] 1999年江苏省无锡市中考
· [图文] 1999年江苏省无锡市中考
· 2001年江西省普通高中毕业会考
· 2001年江西省六校高三联考语文
· 2001年江西省六校高三联考语文
· 江西上饶市一中2000
· 江西省南昌市初中毕业暨高中招
关于本站 - 网站帮助 - 广告合作 - 下载声明 - 友情连接 - 网站地图 - 发布课件 - 网站留言
课件之家
Copyright © 2006-2012 kejianhome.com. All Rights Reserved .
  Email:kejianhome#163.com